MyCarHelpline Forum for Premium Support !!

Get Professional Support from Experts. Ask your Question Now !!

  1. Hiren Dudakiya
  2. Service & Maintenance
  3. Friday, November 02 2018
I own a wagon r lxi 2010 model, recently I installed a new sony stereo. I have started having battery issues after installing the stereo. The car battery drains overnight or even after 5-6 hrs. But my lights, stereo, and other accessories work on that battery even after it is drained but the car won't start. What could be the problem bplease help:(
Admin Accepted Answer
0
Votes
Undo
Hello,

Are you sure that its due to battery, i mean by charging battery alone the car is starting
If yes - then the lights, music system works as slight little battery charge left which is just sufficient to play on music system and light but yet not enough to turn ignition, if you leave car for more than 12 hours then possibly you may not even be able to turn on headlight

In that case the person who fitted in music system did some wiring incorrect as seems that the battery getting discharged due to it
Suggest to get wiring checked

Hope should help !!


  1. more than a month ago
  2. Service & Maintenance
  3. # 1
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!
Guest
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below. Supports gif,jpg,png,zip,rar
• Remove Upload Files (Maximum File Size: 1 MB)
You may insert polls into your post. The poll would then appear in the post.
Vote Options
Captcha
Verify